Evo

Evo is een innovatieve, professionele haar- en schoonheidsproductfabrikant met individualiteit en integriteit; een fabrikant die de waarheid spreekt.

Geboren uit een verlangen om een exclusief assortiment salonproducten te produceren (en het niet te verkopen als het antwoord op het leven, liefde en andere ellende), stapt evo buiten het normale rijk van de waarheid strekkende uitvinding in een 'wakker worden en ruiken de koffie' kruistocht van verdraaide eerlijkheid - ontworpen om mensen aan het denken te zetten. En zo komt de slogan - gewone mensen redden van zichzelf.

In flessen met evo, die barsten van persoonlijkheid, vindt u luxe producten die sulfaat, parabenen, dea, thee en propyleenglycol vrij zijn; producten die professionele resultaten opleveren met respect voor het milieu.

Je zult geen onnodige, over-marketed ingrediënten vinden; geen denkbeeldige technologie, geen mythen, geen gimmicks. alle ingrediënten in evo-formuleringen zijn actief; niets wordt alleen toegevoegd om claims op het label te maken.

LEVERING

GRATIS VERZENDING

PROFESSIONEEL ADVIES

Binnen 2 werkdagen thuisbezorgd 

Vanaf 50,- euro  

Advies nodig? Mail ons of kom langs in de winkel

© 2018 Boudoir  |  Voorwaarden  |  Prijslijst

Created by StudioTW