Boudoir City Spa 

“Winnaar Beauty Award 2019 

“Beste Schoonheidsspecialiste van het jaar”

 

Wat leuk dat wij jou mee mogen nemen in onze City-Spa Boudoir

De dames van Boudoir, dat zijn wij Lianne & Jill. Boudoir is ontstaan tijdens onze gezamenlijke vakantie op Ibiza, een weekje dromen en brainstormen over een concept wat bij ons zou passen en waar wij in geloven. En waar wij, samen als vriendinnen, onze creativiteit en ondernemerschap in kunnen laten floreren. Vol enthousiasme en passie hebben wij daarom een City-Spa geopend, in hartje Groningen. Boudoir is een plek waar je tot rust komt en waar je, in deze drukke tijden, even een moment voor jezelf kan hebben. Persoonlijke aandacht vinden we daarom ook erg belangrijk en luisteren we goed naar de wens van de klant. Onze slogan "All kinds of beauty" vertaald zich dan ook in de combinatie van ontspanning en schoonheid. Wij zullen er alles aan doen om jou nog mooier naar buiten te laten gaan dan dat je al was.

 

 Behandelingen 

 

Nr.4

Het merk N.4 gebruikt gebruiken de allerhoogste kwaliteit essentiële oliën en extracten om beschadigingen te herstellen en het haar jeugdig, soepel en fris van kleur te houden. We reinigen zacht zonder harde sulfaten en we stylen zonder uitdrogende alcohol. Alle ingrediënten die slecht kunnen zijn voor mens en dier, het milieu en onze planeet zijn uit onze producten verwijderd; de 100% veganistische, sulfaatvrije, glutenvrije en parabenenvrije formules zijn nooit en te nimmer getest op dieren.

Alpha-H

ALPHA-H is een meervoudig award winning cosmeceutical merk uit Australie. Alpha-H is voor vrouwen en mannen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en daadwerkelijk resultaat willen zien, ongeacht leeftijd, budget of levensstijl. Wat Alpha-H uniek maakt zijn de hoge percentages glycolzuur in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten. Hierdoor wordt de huid geactiveerd en werkt Alpha-H tot in de diepere huidlagen, waar nieuwe huidcellen, collageen en elastinevezels worden gemaakt. Of je nou last hebt van pigmentatie, veroudering of acne; met Alpha-H ga je voor huidverbetering, zonder je huid overmatig te stimuleren of irriteren. Het is namelijk geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

 Locatie & contact 

 

Boudoir

Carolieweg 26

9711 LS Groningen

WHATSAPP : 06 27 07 25 60

info@boudoir-groningen.nl

www.boudoir-groningen.nl

  • Facebook
  • Instagram

© 2018 Boudoir  |  Voorwaarden  |  Prijslijst

Created by StudioTW