Injectables 

Drs. Robin Ernsting

Boudoir werkt samen met drs. Robin Ernsting. Drs. Robin Ernsting is specialist op het gebied van injectables. Dokter Robin Ernsting is een zeer vakkundig en betrouwbaar cosmetisch arts. De resultaten blijven natuurlijk; weer een frisse en energieke uitstraling waardoor het zelfvertrouwen toeneemt. Vooral de reacties uit de directe omgeving zijn een bevestiging voor cliënten dat ze bij dokter Robin in goede handen zijn.

Over drs. Robin Ernsting

Het werk als cosmetisch arts geeft mij zeer veel voldoening.

Als arts heb ik mijn uitdagingen gevonden; een  zeer creatieve

geest in combinatie met mijn kritische blik, handigheid en

vakkundig in de  persoonlijke omgang en betrokkenheid bij mijn

cliënten.

Kortom deze factoren bieden mij een unieke combinatie die me veel

voldoening en plezier in mijn werk geven.

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik dit vak mag uitoefenen; veilige en

professionele producten die mij ondersteunen in het creëren van

unieke resultaten bij mijn klanten. De blijdschap delen omdat het

behaalde resultaat de verwachtingen heeft overtroffen.

Daarin voel ik mij bevoorrecht dat ik met mijn klanten mag

meedenken en zo bijdragen aan een optimaal resultaat!

Drs. Robin Ernsting is lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde. Hij heeft jarenlange ervaring met injectables. In 2002 is Robin Ernsting geregistreerd als specialist onder het BIG nummer 59044586801.

Behandeling en werkwijze

Drs. Robin Ernsting: “Voor we overgaan tot de behandeling, informeer ik u eerst over wat de behandeling specifiek voor u zal betekenen. Ik kijk naar uw gezicht, naar uw mimiek en uw uitstraling. Op basis daarvan bespreek ik met u wat mij de beste behandeling lijkt. Van tevoren vertel ik waar we de filler en/of Botuline Toxine aanbrengen en welk effect dat zal hebben.

De daadwerkelijke behandeling duurt zo’n 20 minuten. U neemt plaats in de behandelstoel. Afhankelijk van de plaats waar de injectables aangebracht worden, en afhankelijk van uw gevoeligheid, kan ik eerst een verdoving aanbrengen. Na de behandeling kunt u, zonder begeleiding, meteen weer naar huis of naar het werk. 

Er kunnen wat zwellingen of een kleine bloeduitstorting ontstaan. Het behandelde gezicht is wat gevoelig. Bij eventuele napijn is het nemen van paracetamol afdoende. Een snelle, veilige behandeling waarbij voor mij voorop staat dat u op uw gemak bent.”

Interesse?

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek. Afhankelijk van de behandeling kan direct na het intakegesprek ook een behandeling plaatsvinden.

 

Maak hier een afspraak

© 2018 Boudoir  |  Voorwaarden  |  Prijslijst

Created by StudioTW