Facials 

Elke huid is uniek, daarom wordt elke behandeling aangepast aan jouw huid. Voorafgaand aan de eerste behandeling zal er een intake worden gehouden. Tijdens deze intake achterhalen we je (huid)wensen en behoefte. Tevens is deze intake een leidraad voor het verbeteren van de huidconditie of het oplossen van huidproblemen.

 

Vaak ontstaat een huidprobleem namelijk door een disbalans van binnenuit. Samen zullen we gaan kijken hoe we huidverbetering kunnen behalen door middel van juiste producten en behandelingen. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk. Hoe langer de behandeling hoe meer tijd we hebben om de huid flink te boosten.

Wil je een huidverbeterende behandeling om van een doffe huid, pigmentatie, acne, littekens of zonschade af te komen? Boek dan de Alpha-H huidverbeterende peeling of Dermapen behandeling

Impression Facial          |  30 min

De behandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging met scrub, onzuiverheden worden verwijderd en word afgesloten met een verzorging op maat. Tijdens deze compacte treatment brengen we de huid in 2 stappen weer in balans met de producten die het best passen bij je huidtype.

Deze ontspannende gezichtsbehandeling bevordert een heldere uitstraling en een gezonde gloed. Deze behandeling bestaat uit een reiniging gevolgd door een dieptereiniging met scrub, onzuiverheden worden verwijderd, een heerlijk masker en decolleté, nek en massage zorgen voor een ultieme ontspanning. De behandeling word afgesloten met een verzorging op maat.

Deze effectieve gezichtsbehandeling start met een reinigingsritueel gevolgd door een dieptereiniging met scrub. Tijdens de dieptereiniging kun je genieten van een hoofdmassage. Onzuiverheden worden verwijderd en wordt voortgezet met een heerlijk masker en een ontspannende decolleté, schouder, nek en gelaat massage. De massage word afgesloten met een verzorging op maat.

Voor Boys & Girls tot 16 jaar. Op maat gemaakte facial voor de tienerhuid.

Speciaal op maat gemaakte facial voor de acne huid. Geschikt voor alle leeftijden.

Relaxation Facial           |  60 min

Deluxe Facial                |  90 min

Teen Facial                   |  45 min

Bye Bye Acne Facial    |  45 min

© 2018 Boudoir  |  Voorwaarden  |  Prijslijst

Created by StudioTW