Alpha-H huidverbeterende peeling

Peelings zijn een unieke mix van verschillende zuren. Deze zuren kunnen effectief verschillende huidproblemen aanpakken. De zuren zorgen er namelijk voor dat de bovenste huidlagen op een gecontroleerde manier verwijderd worden.

 

 

Lianne werkt bewust met de peelings van Alpha-H. Alpha-H biedt diverse peelings met een verschillende samenstelling aan zuren. Deze peelings hebben als werking het verlichten en verminderen van pigmentatie, grove poriën, littekens, rimpels, fijne lijntjes en acne. Daarnaast kunnen peelings zonschade te verminderen en een doffe teint te laten verdwijnen. Na een peeling wordt de huid meer elastisch en is beter in staat om zijn eigen vocht vast te houden. Kortom een ultieme huidverbeterende behandeling.  

 

Voorzorg 

Voordat we starten met een behandeling met glycolzuur is het aan te raden om 1 à 2 weken vooraf Liquid Gold van Alpha-H te gebruiken. Hierin zit glycolzuur zodat de huid reeds voorbereid is op de behandeling. Wij adviseren deze exfoliant in de avond aan te brengen na de reiniging. Gebruik na de behandeling altijd overdag een uv-bescherming.

Nazorg

Het is belangrijk om ook tussen en na de behandelingen de juiste Alpha-H producten te gebruiken, zodat je huid snel hersteld. Enkele dagen na de behandeling kan de huid licht gaan schilferen. Hieraan kun je zien dat de huid zich vernieuwt. Belangrijk hierbij te vermelden is, om niet aan de schilfertjes te gaan zitten. Vermijd 14 dagen na de peeling zonnebank en zonnebaden. 

© 2018 Boudoir  |  Voorwaarden  |  Prijslijst

Created by StudioTW